Obveze korisnika usluga Yellowcobweb

Obveze korisnika usluga Yellowcobweb

Yellowcobweb ne kontrolira sadržaj koji postavljaju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Yellowcobweb neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:
 
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, 
  • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima, 
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, 
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem Usluga, 
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, 
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje 
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme, 
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

Yellowcobweb zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim

Uvjetima korištenja.

Yellowcobweb zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge i Portali uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Postavljanjem galerija, opisa poslovanja i ostalih podataka na Portal prihvaća se mogućnost da i treće osobe koriste postavljene informacije i datoteku.
Postavljanje autorski zaštićenih podataka nije dozvoljeno i pri otkrivanju takve radnje podaci će biti bez najave uklonjeni.

Pomoć i podrška

Yellowcobweb korisnicima Portala i Usluga ne pruža telefonsku podršku.

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa.
Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na web-stranicama uz opis pojedine Usluge.

Linkovi na druge web-stranice

Linkova na Portalu i Uslugama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Yellowcobweb -a. Yellowcobweb nije odgovoran za sadržaj tih stranica.
Plaćeni oglasi na Portalu
Pravila, uvjeti, cjenici i načini oglašavanja na Portalu nalaze se na stranici marketinga ( Oglašavanje ).

Promjene Uvjeta korištenja
Yellowcobweb zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Yellowcobweb Portalu.